Nieuws

Wimperextensions

Wakker worden met een stralende oogopslag?!

Naar uw wens verleng ik uw wimper met de 100% Mink wimperextensions, een kwalitatief hoogwaardig synthetische wimper afgewerkt met zijde voor natuurlijk resultaat!

De wimperextensions worden geplaatst d.m.v de ' One by One' techniek: elke natuurlijke wimper wordt verlengd en verdikt met 1 wimperextensions.

Een uiterst secure behandeling met een schitterend eindresultaat.

Er zijn verschillende mogelijkheden qua, lengte, krul en dikte m.b.t. de extensions. Hierdoor kan ik een natuurlijke wimperlook voor u creëren die bij u past!

De wimperextensions blijven ongeveer 2 maanden zitten. Uw natuurlijke wimpers vernieuwen zich en daarom is het aan te raden om de ca. 3 weken bij te vullen om een mooie volle wimper te behouden. De wimperxtensions vallen uit met uw eigen wimperhaar. Uw haartjes worden hierbij niet beschadigd. U kunt verder gewoon douchen, zwemmen en sporten en slapen.

Het plaatsen van een nieuwe set duurt ca. 1,5 - 2 uur. Na het plaatsen van de extensions heeft u geen mascara meer nodig.

Wimperextensions zijn ideaal voor een feestelijke gelegenheid, vakantie of dagelijks gebruik. Nooit meer doorgelopen mascara, maar wel een prachtige look!

Copyright Bundesign © 2013. All Rights Reserved.